Tublide tunnustamine

Täna, 27. mail, tunnustati Pärnu Kontserdimajas pidulikul vastuvõtul 2013/2014. õppeaasta parimaid õpilasi, sportlasi ning aktiivseid noori. Tublimatele jagasid meeneid ja käepigistusi Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ning abilinnapea Jane Mets. Tunnustuste vahepeal esinesid oma ala parimad autasustatud noored tantsijad, lauljad ja pillimängijad. 

Noortekogu perel on äärmiselt uhke ja hea meel selle üle, et tunnustatud said ka meie oma kolm silmapaistvat liiget! 

Nendeks on:

* Aasta Õpilane HELEEN SAARSE - armas, abivalmis, sihikindel, arukas, kohusetundlik, koostööaldis ja alati rõõmsameelne Heleen on Pärnu linna Noortekogu hariduskomisjoni liige alates 2013. aasta novembrist. Kui kusagil on vaja abikätt, on Heleen see, kes oma mitmete muude tegevuste juurest siiski appi tõttab!

* Aasta Aktiivne Noor HELEN MARIA RAADIK - järjekindel, kõrge saavutusvajadusega, innustav, motiveeriv, sõbralik, mitmekülgne, usaldusväärne ning alati naerusuine Helen on Pärnu linna Noortekogu juhatuse esimees alates 2013. aasta juunist. Pole probleemi, mida Helen lahendada ei suudaks, pole vastutust, mida Helen võtta ei julgeks ning ei ole päevagi, kus Helen noortekogulastele ei mõtleks - tõeline noortekogu eestvedaja!

* Laine Mägi Tantsukooli koosseisu rahvusvahelise tantsuvõistluse võitja ja koolitants 2014 laureaat KAROLIINE AUS - loominguline, liikuv, täpne, südamlik, ausameelne, lustakas, töökas ja alati särav Karoliine on Pärnu linna Noortekogu hariduskomisjoni liige ning pressiesindaja alates 2013. aasta detsembrist. Kui kuskil miskit toimub - on hetkede suurepäraseks jäädvustajaks Karoliine oma fotograafisilmaga! 


2013/2014. õppeaasta tublimateks tunnustatud Pärnu linna Noortekogu liikmed (grupipildil vasakult): Heleen Saarse, Karoliine Aus ning Helen Maria Raadik koos Noortekogu infojuht Triin Mägeriga


Palju-palju ÕNNE, EDU ja JAKSU meie tublidele! Et sära silmist ei kaoks, tegevusind ei raugeks ning kõik eesmärgid ja unistused täituksid! :)

Teie Noortekogu pere 

Populaarsed postitused sellest blogist

Veeohutuskoolitus

Juunikuu istung: võtsime aasta kokku