"Pliiats pihku" 2016

Reedel lõpetasime oma projekti "Pliiats pihku." Sellel aastal lükkasime projekti käima maikuu alguses ning nüüd, septembris, oli projekti finaal. Kokku kogusime ligikaudu kaks suurt kastitäit koolitarbeid, mille viisime Shalomi päevakeskusesse. 

Projekt oli pea igas Pärnu koolis. Kastid olid paigutatud koos koolide õpilasesinduste liikmete abiga koolide kõige nähtavamatesse kohtadesse. Juurde sai ka väikese plakati, kuhu oli selgituseks kirjutatud miks? Kes? Kuidas? Ja milleks?

Kastide sisu vaadates usun, et uued koolitarbed täidavad koolikotte niipalju kui vaja. Kastides oli 5 koolikotti, tohutult pastakaid, rasvakriite, joonlaudu, sirkleid, värvipliiatseid, vildikaid, vihikuid, kaustikuid, vihiku kaasi, kustukumme jne.

Lapsed ise olid tohutult õnnelikud ning kaste üle andes oli rõõmu nende näos näha. Tulevikus loodame seda projekti korrata.

Aitäh Pärnu Raeküla Põhikool, Mai tänava Põhikool, Tammsaare Põhikool, Vabakool, Ülejõe Põhikool, Rääma Põhikool, Vanalinna Põhikool, Kuninga Tänava Põhikool, Sütevaka Humanitaargümnaasium, Ühisgümnaasium ja Koidula gümnaasium!

Samuti täname Pärnu Kunstikooli õpilasi, kes meie kastid värviliseks ning kauniteks joonistasid!

Laura Kiviselg
Pärnu linna Noortekogu esimees





Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Veeohutuskoolitus

PLNK 14! - sünnipäevaistung