Erasmus+ koolitus "Ideest projektini"

Esimees Laura ning liikmed Laura, Katarina ja Britta osalesid nädalavahetusel Erasmus+ koolitusel "Ideest projektini." Projekt toimus Tallinnas, Peetri koolis. Kolm päeva olid täis rohket tööd ja informatsiooni.  Osalejad jagavad oma muljeid:



Esimesel päeval vaatasime, mis on noortevahetuse ja noortealgatuse vahe, mis on sääraste projekti korraldamise tingimused, kes projektis osaleda saavad ja kuidas projekte taodelda. Samuti sõnastasime ja otsisime ideid, mida ellu viia. Panime paika reeglid, mida koolituse vältel järgime. 

Teise päeva programm algas juba 8.30 hommikusöögiga ning mõttetöö algas kell 9. Keskendusime eesmärkide sõnastamisele, tegevusplaani paika panemisele, eelarvele, partneritele ja taotluse täitmisele. Näiteks on partnereid hea leida leheküljelt OTLAs

Samuti arendasime oma algset projektiideed, mille loodaksime esitada 2. veebruaril Erasmus+ programmile. Hetkel on meil juba kaks partnerit Norrast ja Lätist. 



Hommikuks pidi meil valmis olema: 30 sekundiline videoklipp teemal Erasmus+ või koolitusprogramm "Ideest projektini." Video valmis koos Paide linna Noortevolikoguga.  Ja on leitav nii meie Instagramist kui Facebooki lehelt

Viimasel hommikupoolikul tegime esitlused oma valmivatest projektidest. Saime nõuandeid ja soovitusi, tuleb välja, et meie projektist areneb noorte osalusprojekt. Selle projekti arendamisega kavatsemegi nüüd terve tee Tallinnast- Pärnusse tegeleda. Oli vahva nädalavahetus!

Laura&Laura, Katarina, Britta :) 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Veeohutuskoolitus

30 noort said kokku, et arutleda Pärnu linna ilu ja valu üle