Pärnu koolituspäev

Ühel talvisel pühapäeval, 10. novembril veetsid Pärnu linna noortekogulased taas koos ühe vahva ja tegusa päeva. Pärnu koolituspäeva 9 tundi olid täis harivaid koolitusi ja meeskonnaülesandeid, tutvuti ka tulevase Pärnu linna Noortekogu töökorraldusega.




Päevale andis hoogsa alguse Siiri Erala koolitus arvamuslugude kirjutamisest. Teoreetiliste teadmiste kõrval said noortekogulased ka praktilise ülesande - teha video. Sellel koolituselt ei puudunud noortekogulaste säravad silmad, millest võis järeldada, et juba peatselt võib mõne arvamusloo alt leida ka Pärnu noore nime.








Motivatsiooni tegutsemiseks ammutati veel enam päeva teisest poolest, kui Marian Vares viis läbi koolituse teemal meeskonnatöö ja motivatsioon. Omandatud uued oskused tulid kasuks juba samal õhtul, kui noortekogulased aktiivselt Noortekogu tuleviku üle hakksid arutama. Tuttavaks saadi Pärnu linna noortekogulastega Tõstamaalt ja Paikuselt ning üle vaadati põhikiri.





Väsitav kuid siiski väga hariv Pärnu koolituspäev sai lõpu restoranis Edelweiss, kus isegi laua taga jätkusid veel põnevad arutelud noori puudutavatel teemadel.

Siinjuures ei saa märkimata jätta meie suurepäraseid toetajaid: Eesti Noorteühenduste Liit, Haridus- ja Teadusministeerium, Eesti Noorsootöökeskust!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Veeohutuskoolitus

PLNK 14! - sünnipäevaistung